Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? 27 Mart Cuma haftanın birinci olan ve elenen isimler kimler oldu?

Gelinim Mutfakta 98. hafta birincisi ve elenen isimleri kim oldu? Gelinim Mutfakta, gün birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta'dan kim elendi? 27 Mart Cuma haftanın birinci olan ve elenen isimler kimler oldu?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarına gelen Gelinim Mutfak'ta programında haftanın sonuna gelindi. Bugünde yemeklerini yapan ve kayınvalidelerden puan alan gelinler arasında puan sıralaması yapıldı ve elenen isimler ile haftanın birincileri seçildi.

CUMA GÜNÜNÜN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta 490. Bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Hatice Karabulut ve Yağnur İşçiler aldı. Hatice ise günün en yüksek puanını alarak 1 çeyrek altın kazandı.

97. HAFTA BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 98. hafta finalinde birinci olan çiftler belli oldu! Beş altın bileziği hafta toplamında en yüksek puanları alan Reyhan-Ezgi Yıldırım ve Çiğdem-Elif Akçam çiftinden birisi kazandı!

Beş altın bileziğin sahibi, 64 puanla Ezgi ve kaynanası Reyhan oldu.

ELENEN İSİM KİM OLDU?

Hafta toplamında en düşük puanları Hüsniye-Hatice Karabulut ve Nilgün-Yağnur İşçiler aldı. Gelinim Mutfakta'nın 98. hafta finalinde yarışmaya veda eden gelin-kaynana belli oldu; fakat, sürpriz bir gelişme yaşandı!

Yarışmanın ilk yarışmacılarındna olan Hüsniye ve Hatice elenen isimler oldu ama Fatih Ürek, Hatice ve Hüsniye'nin elenmesini istemedi ve onlara ikinci bir şans daha verdi.

Böylece bu hafta yarışmaya kimse veda etmedi.

ulusal.com.tr

# gelinim mutfakta # gelinim mutfakta kim elendi # gelinim mutfakta hafta birincisi # Gelinim Mutfakta gün birincisi # Gelinim Mutfakta kim kazandı