AKM'de opera salonunun adı Türk Telekom oldu

Türk Telekom Atatürk Kültür Merkezi'nin ana destekçisi oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında imzalanan anlaşma ile ana opera salonuna Türk Telekom adı verildi. Ulusal Kanal'a konuşan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal teknolojiyle kültürü harmanlayan her alanda varlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

AKM'de opera salonunun adı Türk Telekom oldu

Haber: İnci Erdoğan - Kamera: Melik Nacar

Bakanlık ile anlaşma imzalandı, Atatürk Kültür Merkezi'nin ana opera salonuna Türk Telekom adı verildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türk Telekom arasında imzalanan anlaşma ile, AKM'nin simgesi kırmızı kürenin bulunduğu 2 bin 40 kişilik ana opera salonunun adı Türk Telekom oldu.

AKM'de gerçekleştirilen imza törenine, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Ümit Önal ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan katıldı.

İş birliği protokolünün imzaları Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile Türk Telekom CEO'su Ümit Önal tarafından atıldı.

Türk Telekom, teknoloji ile sanatı buluşturan eğlence, dinlence, deneyim alanları ve özel etkinliklerle ziyaretçilerine ve kullanıcılarına keyifli anlar ve ayrıcalıklı deneyimler yaşatacak.

AKM içindeki ve Beyoğlu Kültür Yolu’nda sanatseverlerin yenilikçi teknolojileri deneyimlemeleri için Wi-Fi bağlantı noktaları, 4.5G ve 5G mobil hizmetleri ile uçtan uca tüm telekomünikasyon hizmetlerinin de sağlayıcısı olan Türk Telekom, etkinlikler, atölyeler ve özel marka ortaklıkları ile AKM'nin kültür-sanat takvimine hareketlilik katacak.

Anlaşma kapsamında, Türkiye'de bir ilke daha imza atılacak ve 5G altyapısı ile faaliyet gösteren Robot Cafe, Türk Telekom tarafından AKM içerisine konumlandırılarak, ziyaretçilere hiç karşılaşmadıkları yeni bir deneyim sunacak.

Ulusal Kanal'a konuşan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, şimdilik 7 yıl süreli yapılan anlaşmanın ayrıntılarını anlattı.

Sadece AKM'de değil Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'ne de dahil olduklarını ifade eden Önal, teknolojiyle kültürü harmanlayan her alanda Türk Telekom olarak varlıklarını sürdüreceklerini söyledi.

# Kültür ve Turizm Bakanlığı # teknoloji # beyoğlu # mehmet nuri ersoy # nadir alpaslan # türk telekom # anlaşma # Atatürk Kültür Merkezi # ümit önal # Beyoğlu Kültür Yolu