50m2 yayınlandı mı? Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2'nin konusu ne oyuncu kadrosu?

Burak Aksak’ın ilk Netflix projesi olan 50m2 dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. 50m2 dizisinin başrollerini kimler paylaşıyor? Dizinin konusu nedir? Karakterlerin isimleri nedir? Kaç bölümden oluşuyor?

50m2 yayınlandı mı? Netflix'in yeni Türk dizisi 50m2'nin konusu ne oyuncu kadrosu?

Burak Aksak’ın ilk Netflix projesi olan 50m2 (Elli Metrekare) dizisinin ilk sezon bölümleri yayınlandı. Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı kara komedi dizisi 50m2 Netflix’de izleyicilerle buluştu. Sekiz bölümden oluşan dizinin yapımcılığını BKM Film üstlenirken, senarist koltuklarındaysa Selçuk Aydemir ve Burak Aksak oturuyor.

50m2 Oyuncuları:

Engin Öztürk - Gölge / Âdem

Aybüke Pusat - Dilara

Cengiz Bozkurt

Kürşat Alnıaçık - Servet

Tolga Tekin

Özgür Emre Yıldırım

Hasan Yalnızoğlu

Murat Kılıç

Gaye Gürsel

Yiğit Kirazcı

Tuğçe Karabacak

Cansu Dağdelen

Tuncay Beyazıt

NETFLIX 50M2'NİN KONUSU NE?

Dizi, hayatı için kaçarken kendisini bulmaya çalışan Gölge (Engin Öztürk) adlı gizemli bir tetikçinin hikâyesini anlatıyor. Gölge, kendisine uzun süredir kayıp olan babası gibi davranan Servet'in ihanetinin ardından, kendini aniden yabancı bir mahallede 50 metrekarelik bir terzi dükkanında yaşarken bulur. Durum düzelene kadar orada saklanırken, mahalledekilerin kendisini ölen dükkân sahibinin oğlu olduğunu düşündüklerini öğrenir. Ancak, bu kimliği korumanın düşündüğü kadar kolay olmayacağını çabucak anlar. Bu yeni mahallede ne kadar yaşarsa, geçmişine ve gerçek kimliğine dair sırları o kadar çok keşfedecek, etrafındakilere o kadar çok yardım edecek ve bir o kadar başka birine dönüşecektir.

50M2 KAÇ BÖLÜM?

50m2’nin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve Netflix aboneleri, an itibarıyla tüm bölümlere ulaşabiliyorlar. Netflix projesi olan 50m2'nin İMDB puanı 7.4 olarak belirlendi.

50m2 dizisini izlemek için tıklayınız

# netflix # BKM # komedi # Aybüke Pusat # murat kılıç # tolga tekin # Yiğit Kirazcı # cengiz bozkurt # gaye gürsel