'Siz de kulübü teslim etmeyin'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'ın itiraz talebini reddetmesinin ardından kulüp yöneticileriyle değerlendirme yaptı. Yıldırım'ın "Suç mu işledim ki af ya da erteleme isteyeyim, gider yatarım" dediği belirtildi.

'Siz de kulübü teslim etmeyin'

Hakkında verilen hapis cezasının bozulması için Yargıtay'a yaptığı itiraz reddedilen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kulüp binasında yönetici arkadaşları ile bir durum değerlendirmesi yaptı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yıldırım'ın sağlık koşullarını gerekçe göstererek infaz erteleme talebine sıcak bakmadığı, "Suç mu işledim ki erteleme bekleyeyim" dediği belirtildi.

Suç mu işledim ki af veya erteleme bekleyeyim. Gider yatarım, cezamı çekerim. Ama ben ceza evinde de konuşmaya, bildiklerimi söylemeye devam edeceğim. Siz de kulübü teslim etmeyin. Benden sonra genel kurul zaten doğru kararı verecektir.

Yıldırım’ın avukatları bir süre önce "adil yargılanmadığı ve doğal hâkim ilkesinin ihlal edildiği gerekçesiyle" Anayasa Mahkemesi’ne başvurmuştu. Bu başvuru, Yargıtay'ın kararını etkilemeyecek. Ancak Anayasa Mahkemesi, infaz süreci devam ederken Yıldırım’ın başvurusunu karara bağlayabilir.

ulusalkanal.com.tr

# fenerbahçe # aziz yıldırım # açıklama # hapis # af # suç # samandıra