Dursun Çiçek ve Çağdaş Ulus şikayetçi oldu

Kumpas mağdurları peşi sıra F-tipi polis, hakim ve savcılar hakkında suç duyurusunda bulunuyor. Emekli Albay Dursun Çiçek ve gazeteci Çağdaş Ulus adliyeye giderek, kumpasçılardan şikayetçi oldu, kumpasın delillerini savcılara sundu.

Emekli Albay Dursun Çiçek, kumpasçıların yargı önüne çıkarılması için suç duyurusunda bulundu.

Avukatı İrem Çiçek ile Çağlayan Adliyesi'ne giden Çiçek Ergenekon Islak İmza ve Balyoz davalarındaki usulsüzlükleri listeyerek Cumhuriyet Savcılarına sundu.

Çiçek, Türk Ordusu'na ve yurtseverlere kumpasları kuran isimlerin belli olduğunu vurguladı. F-tipi hakim, savcı ve polislerden şikayetçi oldu.

KCK Basın davasında 9 ay tutuklu yargılanan Vatan Gazetesi muhabiri Çağdaş Ulus da eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürleri Yurt Atayün ve Ömer Köse ile savcı Bilal Bayraktar'ın yargılanmasını istedi.

Başvuruda Çağdaş Ulus'un yurt dışışa çıkış bilgilerinin çarpıtıralarak tutuklandığı ve hakkında dava açıldığı vurgulandı. F-tipi savcı ve polislerin “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “suç uydurma”, “resmi belgede sahtecilik” ve “adil yargılamayı etkilemek", suçlarını işledikleri belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

# vatan gazetesi # kck # f-tipi # Yurt Atayün # Ömer Köse # Çağdaş Ulus