Vatan Partisi 81 ilde büyüyor: ''Üretimin önünü kim açıyorsa, iktidar o olur''

İktidar yürüyüşünü başlatan Vatan Partisi'nin önderleri 81 İl'i karış karış gezerek, “İktidar İçin Atılım Toplantıları” düzenliyor. Partinin MYK üyesi Şule Perinçek’in katılımıyla Mersin’de düzenlenen toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Üretim devrimi vurgusu yapan Perinçek, “Sizleri ilk önce Vatan görevine çağırıyorum, sonra rozetinizi takacağım.” dedi.

Vatan Partisi 81 ilde büyüyor: ''Üretimin önünü kim açıyorsa, iktidar o olur''

Haber: Yalçın Semir Akarsu

Vatan Partisi yurt genelinde iktidar için atılım toplantılarını sürdürüyor.

Yıl sonuna kadar 81 ilde örgütlü olma hedefiyle yola çıkan Vatan Partisi önderleri vatandaşlar ile buluşuyor.

İktidar İçin Atılım Toplantıları” adıyla gerçekleştirilen toplantıların bu kez adresi Mersin’di. Vatan Partisi MYK üyesi Şule Perinçek’in katıldığı toplantıya ilgi yoğundu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Mersin Kurucu Başkanı Özden Aydın, Cumhuriyet Kadınları Derneği Mezitli Şube Başkanı Zeynep Burkan, Toroslar Cem Evi Başkanı Hüseyin Değerli ve Tahtacılar Derneği Genel Başkanı da toplantıda ki isimler arasındaydı.

Mersinlilere seslenen Şule Perinçek’in hedefinde Sedat Peker, gündeminde ise Vatan Partisi’nin Üretim Devrimi Programı vardı.

- Sedat Peker de oraya gelmiş yer kapatmak üzere, demişler ki ''Şurada yakında da Doğu Perinçek tatil yapıyor'', ''Ben burada kalmayayım'' demiş vazgeçmiş orada kalmaktan. Herkes Sedat Peker'den korkarken Sedat Peker bizden korkuyor.

“ÜRETİMİN ÖNÜNÜ KİM AÇIYORSA, İKTİDAR O OLUR”

Perinçek, AK Parti’nin Üretim politikalarını ve HDP’nin kapatılmasında dirayetli olmayışını eleştirdi.

- Muhalefet olarak üretime dönmek lazım, üretim devrimi yapmak lazım, terörü bastırmak lazım, terör sırtını okşayarak bitmez. Buralarda, AKP iktidarı ne yazık ki bir ayağı hala eski tarafta, eski kendi geldiği yerde, bir ayağı da mecburen bu tarafta Türk Milleti olarak çekiştirdiğimiz için bu tarafta.

PERİNÇEK'TEN MERSİNLİLERE VATAN DAVETİ

Milli Hükümeti kurmak için Atatürk gibi milleti seferber etmeliyiz diyen Şule Perinçek, vatan görevi için Mersinlileri Vatan Partisi’nde birleşmeye davet etti.

# Mersin # ak parti # hdp # vatan partisi # hdp kapatılsın # iktidar # sedat peker # üretim devrimi # şule perinçek # Vatan Partisi örgütlenme # Vatan Partisi HDP # Vatan Partisi Üretim Devrimi # Vatan Partisi iktidar # Üretim Devrimi Programı # Hüseyin Değerli # Zeynep Burkan # AK Parti HDP # vatan partisi mersin # İktidar Hareketi # Vatan Partisi Üretim Devrimi Programı