Ece Erken'in yerine Seren Serengil ve Seda Akgül geldi

Ece Erken'in istifasının ardından Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programına Seda Akgül ve Seren Serengil katıldı.

Ece Erken'in yerine Seren Serengil ve Seda Akgül geldi

Ece Erken'in evli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilişkisinin ortaya çıkmasının ardından eleştirilerin hedefi olmuştu. Daha sonra ise Mahmutyazıcıoğlu'nun iki çocuğunun annesi ve eşi olan Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'in yasak aşkı ile yaptığı tüm açıklamaları çürütecek bir gönderi paylaşarak eşiyle ayrı yaşamadığını fotoğrafla kanıtlamıştı.

Bunun ardından evli çift boşanma kararı almıştı. Mahmutyazıcıoğlu'nun boşanma davası açtığı Benan Mahmutyazıcıoğlu Instagram hesabından, Ece Erken'in bir gece evinin önünde olan arabalara zarar verdiği videosunu paylaşması üzerine Erken, sosyal medya üzerinden linç yemişti.

Bu eleştirilere dayanamayan Erken, sunucusu olduğu Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programından istifa ettiğini açıkladı. Bunun üzerine de kanal Bircan Bali'ye partner aramaya başladı.

4 aylık hamile olan Bali'nin yeni partnerleri Seda Akgül ve Seren Serengil oldu. İlk olarak Seda Akgül olarak belirlenen isme son dakika kararı ile Seren Serengil'de eklendi.

Neden iki kişinin eklendiği merak konusu olurken yakında doğum iznine girecek olan Bircan Bali'nin yerine şimdiden bir kişi daha katıldı.

ulusal.com.tr

# seren serengil # seda akgül # ece erken