Vatan Partisi Antalya'da seçim çalışmalarına başladı

Vatan Partisi Antalya’da iktidar için atılım toplantısı yaptı. Tüm yurttaşlara açık olan toplantı her kesimden ilgi gördü. Yerelden ulusala iktidar rotası ortaya kondu. Hedefler belirlendi. Antalya İl Başkanlığı görevine başlayan Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü, kentin tarım, turizm, ticaret ve kültür yapısında söz sahibi olacaklarını duyurdu.

Vatan Partisi Antalya'da seçim çalışmalarına başladı

Torosların Yörük ateşi, çoban yıldızının aydınlığıyla kucaklaştı.

Vatan Partililer, büyük iktidar atılımı için bir araya geldi. Vatan Partisi Merkez Yürütme Kurulu’ndan yetki alan Genel Başkan Yardımcısı Serdar Üsküplü Antalya İl Başkanı olarak göreve başladı. Partisinin ilk toplantısında da Türkiye ittifakına işaret etti.

- Vatan Partisi'nin iktidarının zamanı gelmiştir. Türkiye'nin önündeki tek çıkış milli hükümettir. Cumhurbaşkanlığı sisteminde hiçbir partinin tek başına hükümet olma şansı yok. Demek ki 2023 seçimlerinde de bir ittifak kazanacak. Bu ittifak Türkiye İttifakı olacaktır. Ne Millet İttifakı ne Cumhur İttifakı. Bu ittifaka önderlik edecek olan Vatan Partisi'dir. Vatan Partisi programıyla, siyasetleriyle, kadrolarıyla Türkiye cephesinin en kararlı ve en tutarlı gücüdür.

Merkez Karar Kurulu üyesi ve eski İl Başkanı Ahmet Özbay İl Sekreteri, önceki dönem İl Başkanı Rıza Türkmendağ Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, önceki İl Sekreteri Oğuzhan Kapçak da İl Saymanı olarak görev aldı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda iktidar mücadelesinin öncü kadroları kamuoyuna tanıtıldı.

Vatan Partililer, İl Başkanı Serdar Üsküplü öncülüğünde Akdeniz’den Toroslara iktidar rotasını ortaya koydu. Hedefler belirlendi. Kentin tarım, turizm, ticaret ve kültür alanında söz sahibi olmak üzere planlamalar yapıldı. Böylece, Vatan Partisi Antalya’da 2023 seçim çalışmalarını başlatmış oldu.

# antalya # vatan partisi # akdeniz # iktidar # seçim 2023 # seçim çalışmaları # Vatan Partisi Antalya # serdar üsküplü # Vatan Partisi iktidar # Vatan Partisi Serdar Üsküplü