Hadi 27 Mart 2019 Çarşamba bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? İpucu sorusu çıplak gözle izlenen gezegen

Hadi 27 Mart 2019 çarşamba bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? Para ödüllü bilgi yarışması Hadi'nin 27 Mart 2019 çarşamba günkü yarışmalarının ödülü ne olacak? Hadi'den beklenen çarşamba sürprizleri nedir? Günün yarışmaları neler? 12.30 yarışmasının ipucu sorusu antik bölge Myra'nın hangi il sınırları içinde olduğu... Ailece hadi'nin ipucu sorusu gezegenlerden geliyor

Hadi 27 Mart 2019 Çarşamba bugün joker kodu ve ipucu sorusu paylaşıldı mı? İpucu sorusu çıplak gözle izlenen gezegen

Hadi'de 27 Mart 2019 çarşamba günün yarışmaları belli oldu...

12.30'da öğle hadisi var... Ödülü 10 bin TL...

Öğle hadisinde sorulacak ipucu sorusu açıklandı...

Açıklamada “Hadi bugün 12.30'da! Bugünkü ipucumuz antik bir bölge olan Myra hakkında. Demre ovasına kurulmuş bu antik kent; kaya mezarlarından ve bastıkları sikkelerden anlaşıldığı üzere M.Ö. V. yüzyılda varolmuş ve 'Yüce Ana Tanrıçasının yeri' anlamına gelmektedir. Peki sevgili hadiciler, siz bu bahsettiğimiz antik kentin hangi ilimiz sınırları içerisinde bulunduğunu biliyor musunuz?” denildi.

Sorunun yanıtı “Antalya” olacak...

DİĞER YARIŞMALAR

Ailece hadi 19.30'da... Ödülü 20 bin TL...

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ailece hadi bugün 19.30'da! Gezegenler ve Dünya'ya uzaklıkları hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz sevgili hadiciler? Yer benzeri ya da 'kaya' yapılı gezegenler sınıfına giren, adını Roma mitolojisinde tanrıların habercisi olarak bilinen, ticaret ve yolculuk tanrısından alan bir gezegenin adını soruyoruz size. Çıplak gözle de izlenmesi mümkün bu gezegen Güneş'e en yakın olan desek?"

Yanıtı "Merkür" olacak...

ÖZEL HADİ

Ak Yatırım Özel hadisi 20.30'da ödülü 20 bin TL...

HADİ NEDİR?

Binlerce kişinin aynı anda yarışmaya katılabildiği Popüler para ödüllü mobil canlı bilgi yarışması Hadi nedir? Nasıl oynanır? İşte yanıtı...

Günde ortalama iki kez yayınlanan yarışma, kazanan katılımcıların binlerce lira gerçek parayı aralarında paylaşmasıyla sonuçlanıyor. Yarışmacıların 12 soruyu bilmeleri durumunda büyük ödülü kazanmaya hak kazanıyor. Telefon uygulamasını indiren kullanıcılar eğlence ve heyecanı bir arada yaşıyor.

Yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli oluyor. Uygulamayı kullanmak da ücretsiz. Önceden bildirilen yarışma saatinde uygulamaya giren kullanıcılar yarışmaya katılabiliyor. Uygulamayı açık tutarak yarışmanın başlanması bekleniyor. Yarışmaları Merve Toy ya da Müge Boz sunuyor. Başarılı sunucuların bazen ünlü konukları da oluyor.

Yarışma başlayınca sunucuların açıkladığı sorulara 10 saniye içinde yanıt vermek gerekiyor. Çoktan seçmeli cevaplardan doğru olan tıklandığında bir sonraki soruya geçmeye hak kazanılıyor.

Yarışma esnasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor. Hakaret içeren mesajlar Hadi yönetimi tarafından engelleniyor.

Öte yandan arkadaşını yarışmaya üye yapanlar bir can hakkı kazanıyor.

# bugün # joker # hadi # ipucu # antalya # dünya # çarşamba # gezegen # 27 mart # antik # roma mitolojisi