Çevik Kuvvet'e 'Gezi' teşekkürü!

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, çevik kuvvet polislerine "Çevik Kuvvet'in ne kadar olmazsa olmaz bir birim ve güç olduğunu son dönemde bütün Türkiye'de ama özellikle İstanbul'da altını çizerek gösterdiniz. Rejimin bekçisi olduğunuzu bir kez daha altını çizerek gösterdiniz" diye seslendi.

Çevik Kuvvet'e 'Gezi' teşekkürü!

İüğstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlü'nde personelle bayramlaştı. Vali Mutlu, "Huzur ve güvenlik İstanbul'un en çok ihtiyacı olan şeylerdir. Bu canı ve kanı pahası sürdürülen mesai nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'Atamalar farklı olacak'

Çevik kuvvet mensuplarının son yaşanan süreçte katlandıkları güçlükler nedeniyle çalışmalarında biraz farklılıklar sağlamak istediklerini anlatan Çapkın, şu anda 1000 civarında polisin çevik kuvvette çalıştığını hatırlattı.

Çevik kuvvet personelinin daha sonra karakollarda görevlendirildiğini belirten Çapkın, ancak bu yıl amirlerinin kendilerine verdiği performanslara göre sivil veya daha farklı şubelere gönderilebileceklerini dile getirdi.

'5 yıldızlı bina geliyor'

İlgili birim müdürleri, amirleri, müdür yardımcıları ile çevik kuvvet mensuplarının daha fazla çalışması, eğitim görmesi ve daha iyi vakit geçirmesi için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Çapkın, şöyle devam etti:

"Başta Sayın Başbakanımız ve valimiz olmak üzere, bu şartları daha iyileştirme çabası içerisindeyiz. Bu doğrultuda Metris'te 220 dönümlük bir yer var, orada şu anda sayın Başbakanımızın talimatıyla planlanıyor, 20 bin kişilik Çevik Kuvvet Kompleksi yapacağız. Bunu, 5 yıldızlı otel gibi düşünün. Bunlar sizin gösterdiğiniz gayretler karşısında çok şeyler değil. Siz tüm Türkiye'ye çevik kuvvet biriminin ne olduğunu, ne kadar olmazsa olmaz olduğunu gösterdiniz."

Aydınlık

# türkiye # istanbul # rejim # hüseyin çapkın # gezi parkı # çevik kuvvet # teşekkür # bekçi