Sıradaki rakip Letonya

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu üçüncü maçına çıkacak. Milliler yarın İstanbul’da Letonya ile karşılaşacak.

Sıradaki rakip Letonya

TürkiyeDünya Kupası yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sıradaki rakip Letonya.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yer alan Türkiye 30 Mart Salı günü Letonya ile karşılaşacak. Maç, İstanbul'da, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

Türkiye, gruplarda, önce Hollanda'yı ardından deplasmanda Norveç'i mağlup etmişti. A milli takım, gruptaki ikinci maçını da kazanarak zirveye oturmuştu.

Norveç karşısında 588'inci maçına çıkan millî takım, kazanılan bu maçla birlikte galibiyet sayısını 224'e yükseltti. 96 yıl sonra mağlubiyet ve galibiyet sayıları eşitlenmiş oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada A Millî Futbol Takımı'nın Letonya ile yapacağı müsabakaya seyirci alınacağı bildirildi. Stadyum kapasitesinin yüzde 15’i kadar seyirci kabul edilecek.

30 Mart Salı günü saat 21.45’te oynanacak Türkiye- Letonya maçının biletleri 25 ve 50 TL olarak belirlendi. Ayrıca bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor.

# istanbul # maç # türkiye # futbol # dünya kupası # Ozan Tufan # fifa # Türkiye Futbol Federasyonu # burak yılmaz # milli takım # a milli futbol takımı # letonya # Bizim Çocuklar # hakan calhanoğlu # 2022 FIFA Dünya Kupası # atatürk olimpiyat stadı # hes kodu # seyirci # 2022 Dünya Kupası # Türkiye Hollanda # Türkiye Norveç # fifa dünya kupası # Türkiye Letonya