Vatan Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Dönüş yolunda Yenice köyüne uğrayan Vatan Partililer, köylülerle sohbet ederek sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundular

Vatan Partisi çalışmalarını sürdürüyor

Vatan Partisi Kırklareli İl Örgütü, Milletvekili Adayları; Nuriye Üstündağ, Onur Harani ve Nevriye Demirkan ile birlikte Demirköy ve İğneada ziyaretleriyle seçim hedefine ulaşmak için önemli bir adım attı. Lüleburgaz ve Pınarhisar ilçe örgütlerinin de katılımıyla yapılan seçim çalışmalarına araba konvoyu ile katılan Vatan Partililer, Demirköy'de meslek odaları ve esnafla görüşüp sohbet etti. Daha sonra Demirköy pazarına giden Vatan Partililer pazarcıların sorunlarını dinleyerek,"Gülümse Türkiye Vatan'da birleştik sloganını anımsatarak, üreten Türkiye ile birleşen Türkiye'yi kurduklarında tüm vatandaşlarımızın refah seviyesinin yükseleceğini belirttiler.

Daha sonra İğneada beldesine geçen partililer, önce Belediye Başkanı ile görüşüp ardından İğneada esnafı ile sohbet ederek esnafın sorunlarını ve çözüm yollarını konuştular.İğneada Limanına da giden partililer Mavi Deniz Projesi ile Denizcilik Bakanlığının kurulacağının müjdesini verdiler.

Dönüş yolunda Yenice köyüne uğrayan Vatan Partililer, köylülerle sohbet ederek sorunları ve çözüm yolları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Milletvekili adaylarının çok yararlı geçtiğini belirttikleri bu ziyaretlerin, her gün Kırklareli'nin diğer ilçe, belde ve köylerin de süreceği belirtildi.