Meteoroloji'den 5 kente gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Anadolu'daki 5 ilde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacağı yönünde uyarı geldi.

Meteoroloji'den 5 kente gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Doğu Anadolu'da havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden akşama kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olması öngörülüyor.

Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın kuzeyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 0, Ağrı'da 4, Erzurum ve Ardahan'da 5, Erzincan'da 9 ve Iğdır'da 12 derece kaydedildi.

Gün içinde en yüksek sıcaklık ise Iğdır'da 32, Ağrı'da 25, Erzincan'da 23, Kars'ta 21, Ardahan'da 20 ve Erzurum'da 19 derece olacak.

# fırtına # uyarı # meteoroloji # Erzincan # doğu anadolu # erzurum # kars # ardahan # ağrı # Hava durumu # Iğdır # hava sıcaklığı # Pazar # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # rüzgar # sağanak uyarısı # erzurum hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # gök gürültülü sağanak # pazar hava durumu # meteoroloji sağanak # meteoroloji Doğu Anadolu # 6 haziran # meteoroloji sağanak uyarısı # Meteoroloji gök gürültülü sağanak