10 Nisan Çarşamba Hadi'nin 12.30 20.30 yarışmalarının ipucu sorusu ile joker kodu: Sözsüz oyun ya da mim sanatı nedir

Hadi, bugüne özel soruları yarı yarıya indirdiği yarışmasını gerçekleştirecek. Yapılan açıklamada, "Bu hadi kaçmaz! Bugüne özel yarıya indirdiğimiz, 6 sorusuyla tarihin en kısa hadi’si 12.30’da başlıyor! Hızlandırılmış turla finale uzanma şansını kaçırma hadici!" denildi. Öte yandan bugünden itibaren hadi tişört ve sweatshirtleri satışta olacak. İşte 10 Nisan Çarşamba Hadi'nin 12.30 20.30 yarışmalarının ipucu sorusu ile joker kodu. Hadi 12.30 yarışmasının ipucu sorusu geldi. Paylaşımda, "6 soruluk hadi bugün 12.30'da! Bugünkü ipucumuz tiyatro sevenlere geliyor hadiciler. Sizlere gösteri sanatının dallarından birinin ismini soruyoruz. Bu türde sanatçı, yüz mimiklerini, el-kol ve beden hareketlerini kullanarak temayı anlatmaya çalışır. Bir diğer adı ise sözsüz oyun ya da mim sanatı olarak geçer. Bu gösteri sanatının adı nedir?" denildi. Mim sanatı, sözsüz tiyatro oyunu, pandomimdir.

10 Nisan Çarşamba Hadi'nin 12.30 20.30 yarışmalarının ipucu sorusu ile joker kodu: Sözsüz oyun ya da mim sanatı nedir

Hadi'de damping!

Hadi tarafından bugüne özel soruların yarı yarıya indirildiği yarışmanın yapılacağı açıklandı.

Sadece 6 sorunun olacağı yarışma, saat 12.30'da.

Yapılan açıklamada, "Bu hadi kaçmaz! Bugüne özel yarıya indirdiğimiz, 6 sorusuyla tarihin en kısa hadi’si 12.30’da başlıyor! Hızlandırılmış turla finale uzanma şansını kaçırma hadici!" denildi.

HADİ TİŞÖRTLERİ BUGÜN SATIŞTA

Öte yandan bugünden itibaren hadi tişört ve sweatshirtleri satışta olacak.

Konuyla ilgili dün yapılan açıklamada, "Artık hadiciler, birbirlerini bir bakışta tanıyacak! Okulda, işte, sokakta, AVM’de hem rahat rahat giyip hem de “Ben hadiciyim” diyeceğiniz hadi tişört ve sweatshirtleri yarın satışta" denildi.

HADİ İPUCU SORULARI

Hadi 12.30 yarışmasının ipucu sorusu geldi.

Paylaşımda, "6 soruluk hadi bugün 12.30'da! Bugünkü ipucumuz tiyatro sevenlere geliyor hadiciler. Sizlere gösteri sanatının dallarından birinin ismini soruyoruz. Bu türde sanatçı, yüz mimiklerini, el-kol ve beden hareketlerini kullanarak temayı anlatmaya çalışır. Bir diğer adı ise sözsüz oyun ya da mim sanatı olarak geçer. Bu gösteri sanatının adı nedir?" denildi.

Mim sanatı, sözsüz tiyatro oyunu, pandomimdir.

# hadi