Meteoroloji'den Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'a sağanak uyarısı

Meteoroloji Doğu Anadolu'daki 4 ilde gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Yapışların Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'a sağanak uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü yaptığı açıklamayla Doğu Anadolu bölgesi için uyarıda bulundu.

Yapılan açıklamaya göre, öğle saatlerinden sonra Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ile gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklıkların 2 ila 4 derece artacağı bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Bölgede gece en düşük sıcaklık Ardahan'da 3, Erzurum'da 4, Ağrı'da 6, Kars'ta 7, Erzincan'da 9, Tunceli'de 11ve Iğdır'da 16 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın ise Tunceli'de 32, Erzincan'da 29, Iğdır'da 27, Ağrı'da 23, Erzurum'da 22, Kars'ta 20 ve Ardahan'da 18 derece olması bekleniyor.

# fırtına # meteoroloji # sağanak # Erzincan # erzurum # kars # ardahan # ağrı # Hava durumu # tunceli # Iğdır # hava sıcaklığı # sıcaklık # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # rüzgar # sağanak uyarısı # erzurum hava durumu # tunceli hava durumu # ağrı hava durumu # Iğdır hava durumu # Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü # meteoroloji uyarı # sağanak uyarı # Meteoroloji sağanak uyarı # doğu anadolu sağanak # çarşamba hava durumu # doğu anadolu sağanak uyarı