Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Türkiye ABD'ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 büyükelçiyi istenmeyen adam ilan etmesiyle yeni bir stratejik döneme girildiğini açıkladı. Perinçek, "Türkiye, NATO üyesidir, ancak ABD’ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor. Türkiye, Asya uygarlığının öncüleri arasındaki mevzisine yerleşme kararını ilan etmiş oldu" ifadelerini kullandı. Vatan Partisi Lideri, Yeni Rotadan geri dönüşün de olmadığını vurguladı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek: ''Türkiye ABD'ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 büyükelçiyi istenmeyen adam ilan etmesiyle ilgili Vatan partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten açıklama geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Perinçek, "Cumhurbaşkanı'nın istenmeyen adam talimatı, yeni bir stratejik döneme girildiğini gösteriyor. Türkiye, NATO üyesidir, ancak ABD’ye isyan aşamasına girdi, NATO ile bağlarını çözüyor. Türkiye, Asya uygarlığının öncüleri arasındaki mevzisine yerleşme kararını ilan etmiş oldu" ifadesini kullandı.

PERİNÇEK'TEN YENİ ROTA TESPİTİ

Perinçek, ayrıca "Bu yeni rota, birinci olarak Türkiye'nin bağımsızlığını ve toprak bütünlüğünü güvence altına alıyor. İkincisi, girilen ekonomik krizde Atlantik beklentilerini havaya uçuruyor ve kaçınılmaz olarak Üretim Devriminin yolunu açıyor." ifadelerine yer verdi.

Vatan Partisi lideri yapılan hamle için "ABD'nin kaos planına meydan okuma rotasıdır. Nitekim ABD güdümlü Büyükelçiliklerin küstahlığı Türkiye’nin millî kuvvetlerini sımsıkı birleştirmektedir." tespiti yaptı.

Yeni Rota'nın Millî Kuvvetlerin Atlantikçilere karşı seçimi kazanma rotası olduğunu belirten Perinçek, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atlantikçilerin ABD’ye dayanarak iktidar olma planlarına öldürücü bir darbe indirmiştir" ifadesini kulandı.

''Üreticilerin Millî Hükümeti rotasına girilmiştir, Atlantik sistemine meydan okumanın hükmet planı nesnel olarak belirlenmiştir" tespiti yapan Perinçek, "Yeni Rotadan geri dönüş yok! Çünkü Türkiye’nin güvenliği ve ekonomik çıkışı bu rotada. Vatan Partisi, sorumluluklarının bilincindedir" açıklaması yaptı.

# abd # türkiye # erdoğan # vatan partisi # büyükelçi # Doğu Perinçek # asya # nato # Vatan Partisi Doğu Perinçek # Vatan Partisi Doğu Perinçek ABD # isyan # üretim devrimi # Milli Hükümet # üreticilerin milli hükümeti # asya uygarlığı