Operatörlerden bedava internet

Mobil hat operatörleri, Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom koronavirüs nedeni ile EBA kullanacak öğrencilere ücretsiz internet vereceğini duyurdu bunun yanı sıra Turkcell ve Türk Telekom yurt dışında olan kullanıcılarına özel kolaylıklar da sağladı.

Operatörlerden bedava internet

Turkcell resmi Twitter hesabından kullanıcılarına EBA kullanımı için 6 GB hediye verdiğini duyurdu. Bunun dışında yurt dışında olan abonelerinin konsolosluklar ile rahatça iletişim kurabilmesi için +903122922929 numaralı Konsolosluk Çağrı Merkezi’ne yapılan aramaları ücretsiz hale getirdi. Turkcell'in paylaşımı şöyle;

Uzaktan eğitim sürecinde MEB EBA platformunda geçerli 6 GB hediye internetinizi almak için @BiPMobil Keşfet’te yer alan EBA kanalından “6 GB Paketinizi Aktifleyin” butonuna tıklayabilirsiniz.

Vodafone'da hediye verilen 3 GB internet kullanımını 6 GB'a çıkartarak EBA kullanacak olan öğrencilere şu paylaşım ile müjdeyi verdi ;

Vodafone olarak, MEB tarafından okulların tatil edilmesi ve uzaktan eğitim kararı üzerine verilen 3 GB internet desteğine 3 GB daha ekleyerek toplamda 6 GB interneti Mart ayı sonuna kadar, EBA'da kullanılmak üzere tüm müşterilerimizin hatlarına otomatik olarak tanımlıyoruz.

Türk Telekom ise en fazla ücretsiz interneti veren mobil operatör oldu. 3 GB hediyeye ek 5 GB daha ekleyerek EBA kullanacak öğrencilere 8 GB ücretsiz internet verdi. Bunun haricinde ise koronavirüs salgını nedeniyle, uçuş yasağı olan ülkelerden henüz dönüş yapamayan Türk Telekom kullanıcılarına, ücretsiz konuşma, SMS ve internetin tanımlanacağı duyruldu. Türk Telekom'un paylaşımı şöyle;

Koronavirüs önlemleri kapsamında, MEB’in uzaktan eğitim kararı vermesi üzerine; sunduğumuz 3 GB internet desteğine 5 GB daha ekledik. EBA’yı kullanacak mobil abonelerimize, uzaktan eğitim devam ettiği sürece EBA’da kullanabilecekleri toplam 8 GB internet tanımlıyoruz.

Dünya genelinde etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle, uçuş yasağı olan ülkelerden henüz dönüş yapamayan müşterilerimize, iletişim ihtiyaçları için ücretsiz konuşma, SMS ve internet tanımlanacaktır. Vatandaşlarımızın sağlıklı şekilde ülkemize dönmesi dileğiyle.

ulusal.com.tr

# koronavirüs # Vodafone # eba # turkcell # türk telekom # bedava internet