Mevsim itiraf etti! Öğretmen 2. bölüm izle... Öğretmen 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Öğretmen dün akşam 2. bölümü ile ekranlara geldi. Öğretmen dizisi dün akşam heyecanlı sahneleri ile seyircileri ekranlara bağladı! Öğretmen 2. bölüm izle... Öğretmen 3. bölüm fragmanı izle...

Mevsim itiraf etti! Öğretmen 2. bölüm izle... Öğretmen 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akif Öğretmen, Zeynep'in uyandığını öğrendiği savunmasız anında Ateş ve arkadaşlarının saldırısına uğrar. Diğer sınıftakiler ise Akif'in odasında Tuğrul'u aramaktadır. Kapıyı açmaya çalışırlar fakat onlar amacına ulaşana kadar. Akif, saldırıyı bertaraf eder.

Öğretmenler ise kendi aralarında fikir ayrılığına düşmüştür. İlgi meraklısı olan Taner herkesin sinirini bozarken, Akif'in böyle bir insan olmadığını düşünenler de vardır.

Rüya'ya yapılan kötü yorumlar sınıfta kaosa neden olur. Alone45 adlı bir sosyal medya kullanıcısı Rüya'yı durmadan taciz etmektedir.

Rüya ise eskiden çok popüler bir kızdır. Herkes Rüya'nın popülerliğinden yararlanmak ister. Erkekler ise onunla sevgili olmak ister. Fakat Alone45 adlı kullanıcı Rüya'nın intiharına giden yolu açar. Rüya'nın videosunu sosyal medyaya atar ve onu korkutan yorumlar yapar. Akif öğretmen ise Alone45'in peşindedir. Gizem bombanın patlamaması için o kullanıcının kendisi olduğunu söyler. Fakat Akif buna inanmaz. Mevsim kullanıcının kendisi olduğunu itiraf eder!

Akif ise Rüya'nın ölümünün dersini verecektir. Mevsim, işlediği cinayet ile yüzleşir. Akif onu cesaretlendirir. Mevsim ise her şeyi kıskandığından yaptığını itiraf eder. Gizem ile Rüya'nın ilişkisini kıskanan Mevsim, kendisinin yaşadığı acıyı Rüya'ya da yaşatmak istemiştir. Sonradan Rüya'nın, Mevsim'in yaptıklarını bildiği öğrenildi.

Mevsim, Rüya'nın her yerde karşısına çıktığını ve ölmesini söylediği ortaya çıktı. Her şey Mevsim'in kıskançlığı yüzündendi...

Akif'i destekleyen bir diğer kişinin de Metin Müdür olduğu son sahnede görülür!

Bir sonraki ders ne olacak?

ÖĞRETMEN 2. BÖLÜM İZLE

ÖĞRETMEN 3. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# öğretmen # rüya # Mevsim # zeynep # akif