Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar: Tayyip Erdoğan'a tutuklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kazakistan ziyareti öncesi Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamalarında eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında ABD'de açılan davaya ile ilgili, "Bu işlerin arkasında çok pis kokular geliyor" ifadelerini kullanmıştı. Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü köşesinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerine değindi. Önkibar, "Hedef tartışmasız olarak Tayyip Erdoğan’dır. Muhtemeldir ki Reza Zarrab’ı itirafçı yapıp Erdoğan’a hamle yapacaklar. Hayır bunu bu aşamada alel acele mesela Erdoğan Birleşmiş Milletler toplantısına gittiğinde yapmazlar ancak PKK-FETÖ, PYD, Kürt koridoru, Kıbrıs ve S-400 gibi konularda şantaj artık gündemdedir" dedi.

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar: Tayyip Erdoğan'a tutuklama!

Sabahattin Önkibar'ın Aydınlık gazetesindeki yazısının ilgili bölümü şöyle:

"EVET bu işin ardında pis kokular var.

Cumhurbaşkanlığı koruma görevlilerine tutuklama kararından sonra Zafer Çağlayan için aynı hüküm verildi ki bu adaletin tecillisi değil, ABD derin devletinin operasyonudur.

Hedef tartışmasız olarak Tayyip Erdoğan’dır. Muhtemeldir ki Reza Zarrab’ı itirafçı yapıp Erdoğan’a hamle yapacaklar.

Hayır bunu bu aşamada alel acele mesela Erdoğan Birleşmiş Milletler toplantısına gittiğinde yapmazlar ancak PKK-FETÖ, PYD, Kürt koridoru, Kıbrıs ve S-400 gibi konularda şantaj artık gündemdedir.

Demirel’in ifadesi ile kindar bir devlet olan ABD, PKK isyanı ve FETÖ darbesi ile sonuç alamayınca farklı bir mecra ile operasyona soyundu."

ulusal.com.tr

# fetö # erdoğan # pkk # pyd # atatürk havalimanı # cumhurbaşkanı erdoğan # s-400 # Kıbrıs # Birleşmiş milletler # sabahattin önkibar # reza zarrab # kürt koridoru