Fuat Avni ile Umut Oran'ın yazışmaları yayımlandı!

Hükümete yakınlığı ile bilinen 3 gazete, Emre Uslu olduğu iddia edilen Fuat Avni ile CHP'li Umut Oran'ın yazışmalarını yayımladı. İddiaya göre, Fuat Avni Umut Oran'a "Başbakan ile Cumhubaşkanını hala dinlediklerini, 7 Haziran seçimlerinde dinlemelerin yayınlanacağını" söyledi. Fuat Avni'nin CHP'li Akif Hamzaçbi'ye de "seçime kadar senden iyi randuman bekliyoruz" dediği ileri sürüldü.

Fuat Avni ile Umut Oran'ın yazışmaları yayımlandı!

F tipi örgütün sosyal medya tetikçisi Fuat Avni adlı Twitter hesabının, özel mesajları yayımladı. Hükümete yakınlığı ile bilinen Akşam, Star ve Güneş gazetesi'ndeki haberlere göre, Taraf gazetesi yazarı Emre Uslu olduğu iddia edilen Fuat Avni, CHP'li yöneticiler ile seçim hazırlıkları yapıyor.

İddiaya göre, Fuat Avni, CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ile "direk mesaj" yoluyla irtibat kurdu. Fuat Avni, Oran'a "Cumhurbaşkanı ve Başbakanı hala dinlediklerini, 7 Haziran'daki genel seçimlerde dinlemelerin yayınlanacağını" söyledi. Fuat Avni, Oran'a "Siz de üzerinden prim yapacaksınız. O başkanına söyle 17 Aralık’a dönmesin" dedi.

Oran da Fuat Avni'ye Kılıçdaroğlu’nun yanında olduğunu söyledi ve "Başkanımız tamam diyor" yanıtını verdi. Fuat Avni ayrıca Kılıçdaroğlu ve Oran’ı "Duyan olursa canıyla öder." şeklinde tehdit etti.

Haberlerde, Fuat Avni'nin CHP'li Akif Hamzaçebi ile de iletişim kurduğu öne sürüldü. Hamzaçebi'ye "Seçime kadar iyi randuman bekliyorduk biz senden" dediği iddia edildi.

CHP'li Umut Oran'dan ise iddialara yalanlama geldi. Yazılı bir açıklama yapan Oran, "Gün geçmesin ki bu yolsuzluk ve hırsızlık sürecinden kurtulmak için üretmedikleri senaryo kurmadıkları kumpas kalmasın." ifadelerini kullandı. Haberleri "alçakça iftira senaryosu" olarak değerlendirdi. Haberlerin yer aldığı gazeteler için de "Siyasal iktidarın havuzundan beslenen üç gazete" dedi.

ulusalkanal.com.tr

# umut oran # fuat avni