Flash TV'de kriz: İki kardeş Ömer Ziya Göktuğ ve Mehmet Emin Göktuğ birbirine girdi

2,5 yıllık aranın ardından yeniden yayın hayatına dönmeye hazırlanan Flash TV'de ilk kriz patlak verdi. Mehmet Emin Göktuğ, kardeşi Ömer Ziya Göktuğ önderliğinde yeniden ekranlara dönen Flash TV'nin yüzde 50 hissesinin kendisine ait olduğunu açıkladı.

Flash TV'de kriz: İki kardeş Ömer Ziya Göktuğ ve Mehmet Emin Göktuğ birbirine girdi

Türkiye'nin 2. özel televizyon kanalı olan Flash TV, 1 Mart 2019'da ara verdiği yayın hayatına yeniden başlıyor.

Yeni formatıyla, haber ve mizah içerikleriyle ekranlara dönmeye hazırlanan Flash TV, eğlence ve reality şov programlarına ise ara vermiş görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde kanalda yer alacak isimler tanıtılırken, Flash TV'de yeni yayın dönemi başlamadan ilk kriz de yaşandı.

Mehmet Emin Göktuğ, iş insanı kardeşi Ömer Ziya Göktuğ'un yayın hayatına döndürmeyi planladığı kanal için itirazda bulundu. Mehmet Emin Göktuğ, yaptığı açıklamada, kanalın yüzde 50 hissesinin kendisinin olduğunu belirtti ve hakkını mahkemede arayacağını söyledi.

''GİZLİ AJANDA TEMELLİ BU YAYINA...''

Mehmet Emin Göktuğ konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yönetim kurulundan habersiz fon kullanıldığını da belirtti.

''Muvazaa ve gizli ajanda temelli bu yayına döndürme neticesinde şirketin diğer ortağı şahsım, şirketin ticari ilişkide olduğu 3. kişiler başta olmak üzere kamu ve özel kurum ve kuruluşlarının zarar görmesi söz konusudur'' diyen Göktuğ yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

# kriz # hisse # flash tv # fonlama