Kahramanmaraş'ta 2. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri

Kahramanmaraş’ta "2. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri" başladı. Etkinliğe 15 ülkeden yerli ve yabancı 100'e yakın şair ile yazar katıldı.Şiir ve Edebiyat Günlerinin ilk ödülleri sahiplerini buldu.

Kahramanmaraş'ta 2. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri

Edebiyatın birçok dalında yarışmalar düzenlendi. Etkinliğe ilkokul, lise, ortaokul, yetişkin ve yabancı uyruklu çok sayıda kişi katıldı.

Şiirin ve edebiyatın başkenti olarak anılan Kahramanmaraş’ta kültür sanat rüzgârı esiyor. Kentte"2. Uluslararası Kahramanmaraş Şiir ve Edebiyat Günleri" başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan etkinliğe 15 ülkeden yerli ve yabancı 100'e yakın şair ile yazar katıldı.

Öykü, deneme, şiir okuma ve yazma yarışmalarının yanı sıra Âşık Mahzuni Şerif’in hatırasına ses yarışması da yapıldı.

Şiir ve Edebiyat Günlerinin ilk ödülleri sahiplerini bulduğu etkinlike ilgili Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bilgi verdi.

# Kahramanmaraş # edebiyat # yarışma # kültür sanat # Aşık Mahzuni Şerif # öykü # şiir # deneme # Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi # Hayrettin Güngör # Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör