Mancini'nin yüzü gülüyor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, ligin ikinci yarısında savunma oyuncularının artan performansından dolayı bir hayli memnun.

Mancini'nin yüzü gülüyor

Göreve geldiği günden bu yana savunma problemleri üzerinde duran ve bu yönde çalışmalar yapan Roberto Mancini, ligin ikinci yarısında savunma oyuncularının artan performansından dolayı bir hayli memnun.

İtalyan çalıştırıcı, antrenmanlarda üzerinde durduğu defans anlayışını hayata geçirmeye başladı.

Devre arası takıma katılan Alex Telles, Galatasaray'ın uzun süren sol bek arayışına çare oldu.

Brezilyalı futbolcu özellikle hücuma yaptığı katkı ve Sneijder ile olan uyumu ile dikkat çekerken, gösterdiği performans yaklaşan dünya kupası öncesi Brezilya Milli Takımı için adının geçmesini sağladı.

Bu sezon transfer edilen Chedjou ligin ilk yarısında eleştiri alıyordu. Ancak ikinci yarı bambaşka bir görüntü çizen Kamerunlu defans oyuncusu, Chelsea ve Çaykur Rizespor maçlarında attığı kritik gollerle skora katkı yapmaya da başladı.

Beşiktaş derbisinde yaptığı centilmence hareket sebebiyle takdir toplayan Semih Kaya'nın da yükselen formu Mancini'yi sevindirirken, sakatlık döneminden sonra forma şansı bulamayan Gökhan Zan ve hayal kırıklığı yaratan yeni transfer Burdisso ise henüz istenilen seviyeye gelemedi.

ulusalkanal.com.tr

# Galatasaray # savunma # roberto mancini # teknik direktör