Ulusal Kanal gönüllüsü Çiftçi Ethem Dülgeroğlu: ''Çölaşan örtülü ödenek burada Havran'da!''

Ulusal Kanal kampanyasına 15 milyon lira değerindeki zeytinliğini, evini ve tarlasını bağışlayan Çiftçi Ethem Dülgeroğlu Sözcü Gazetesi'ne ve yazarı Emin Çölaşan'a tepki gösterdi.

Ulusal Kanal gönüllüsü Çiftçi Ethem Dülgeroğlu: ''Çölaşan örtülü ödenek burada Havran'da!''

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'dan çirkin bir iftira geldi. Çölaşan, Digiturk'e girmek için düzenlenen kampanyada toplanan paranın örtülü ödenekten alındığı iftirasında bulundu.

Emin Çölaşan'ın yalanına en sert tepkilerden biri, kampanyaya 15 milyon lira değerinde destekte bulunan Çiftçi Ethem Dülgeroğlu'ndan geldi.

Digitürk'e giriş parasının "örtülü ödenekten ödendi" yalanını ve iftirasını atan Çölaşan'a tepki gösteren Çiftçi Dülgeroğlu: "Siz nasıl belgesiz yazarsınız, yoksa birileri mi yazdırdı? Sizin yaptığınız çamur at izi kalsın. O çamur bize yapışmaz ama sizin kaleminiz çamurun içinde.'' dedi.

Örtülü ödeneğin Ulusal Kanal gönüllülerinin bizzat kendileri olduğunu söyleyen Dülgeroğlu, ''Çölaşan gelsin, örtülü ödenek belgesi burada, beraber dolaşalım Balıkesir'de! Ulusal Kanal'ın da Aydınlık'ın da patronu biziz, Ulusal Kanal'n gönüllüleridir.'' ifadelerini kullandı.

Ulusal Kanal'ın büyük bir aile olduğunu ifade eden Ethem Dülgeroğlu, Ulusal Kanal'ın izleyiciler ve gönüllüler için ne anlama geldiğini de tek tek sıraladı:

''Beniz gözümde Ulusal Kanal vatan demek.

Ulusal Kanal anlı şanlı Türk bayrağı demek.

Ulusal Kanal Mehmetçik demek.

Ulusal Kanal mazlumların yanında duran demek.

Gerçek haberdir.

Satın alınamayan kanaldır."

# sözcü # Balıkesir # kampanya # ulusal kanal # haber # türk bayrağı # Vatan # aydınlık # Digitürk # sözcü gazetesi # havran # Çölaşan # emin çölaşan # Ethem Dülgeroğlu # örtülü ödenek # ulusal kanal digitürk # Digiturk Ulusal Kanal # Emin Çölaşan iftira # Sözcü Emin Çölaşan # Emin Çölaşan yalan # Ulusal Kanal örtülü ödenek # örtülü ödenek yalanı # Ulusal Kanal kampanyası # örtülü ödenek iftirası # Emin Çölaşan örtülü ödenek # Emin Çölaşan örtülü ödenek iftirası