Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesaisi: KKTC'ye ziyarette bulunacak, AK Parti MYK toplanacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu hafta yoğun bir mesai geçirecek. Erdoğan, 19-20 Temmuz’da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne kritik ziyarette bulunacak. 21 Temmuz’da ise partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda ziyaretin perde arkası, iç ve dış siyasetteki gelişmeler değerlendirilecek. Cuma günü ise Erdoğan’ın programında Mardin ziyareti var.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bayram mesaisi: KKTC'ye ziyarette bulunacak, AK Parti MYK toplanacak

Yarım adaya kritik ziyaretle haftaya başlayacak olan Cumhurbaşkanı, Türkiye dönüşünde de önemli toplantılara katılacak.

Siyasete Kurban Bayramı arası verilse de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bu hafta programı yoğun olacak. Erdoğan, Arife ve Kurban Bayramının ilk günü Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde olacak.

21 TEMMUZ’DA MYK TOPLANACAK

Erdoğan, kritik ziyaret sonrası 20 Temmuz akşamı Ankara’ya gelecek. 21 Temmuz’da partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

Toplantıda iç ve dış siyasetteki gelişmeler ele alınacak. Erdoğan’ın Kıbrıs’ta yapacağı açıklama ve ziyaretin perde arkası değerlendirilecek.

MYK'da yeni Anayasa ve Siyasi Partiler Kanununda değişiklik çalışmaları da ayrıntılı şekilde masaya yatırılacak.

23 TEMMUZ’DA MARDİN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı, programında bir değişiklik olmazsa 23 Temmuz Cuma günü ise Mardin'de olacak.

# erdoğan # mardin # cumhurbaşkanı erdoğan # KKTC # kuzey kıbrıs türk cumhuriyeti # merkez yürütme kurulu # AK Parti MYK # Erdoğan KKTC # Erdoğan KKTC müjde # erdoğan bayram # Erdoğan AK Parti # Erdoğan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti # ak parti merkez yürütme kurulu