Güler'e o para bakın nereden gelmiş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanan oğlu Barış Güler'in evinde bulunan parayla ilgili "O para benim oğlumun satılan villasının parası" dedi. Güler, bürokratlara rüşvet verdiği iddia edile Rıza Sarraf'la görüşmesini de "Emniyet'e sordum görüşmemde bir sakınca var mı diye. Yok denildi" sözleriyla savundu.

Güler'e o para bakın nereden gelmiş

İçişleri Bakanı Muammer Güler, oğlu Barış Güler’in de tutuklu olduğu Rüşvet ve yolsuzluk operasyonarlarıyla ilgili konuştu.

Bakan Güler, oğlu Barış Güler'in evinde bulunan paraların satılan villanın parası olduğunu öne sürdü, "Para, oğlumun satılan villasının parasıdır" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güler, soruşturmanın şantaj için hazırlandığını iddia etti.

Operasyonların kendisinden gizli yapılmasını eleştiren Güler, bürokratlara rüşvet vermek iddiasıyla tutuklanan Rıza Sarraf'la görüşmesiyle igili de konuştu.

Bakan Güler, "Bana geldiğinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nden ve İstanbul’dan bu beyefendi ile ilgili ‘Benim görüşmemi engelleyecek, mahzuru olabilecek herhangi bir husus olup olmadığını sordum. Bana kendisi ile ilgili, benim görüşmemi engelleyecek hiçbir hususun olmadığı söylendi." dedi.

ulusalkanal.com.tr

# Para # muammer güler # barış güler # rüşvet ve yolsuzluk operasyonu # villa