Meteoroloji'den İstanbul ve çevre illere sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Marmara Bölgesi'ne sağanak ve gök gürültüsü sağanak uyarısı geldi. Yağışların Trakya kesimi ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinde etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den İstanbul ve çevre illere sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Marmara Bölgesi için sağanak ve gök gürültülü sağanak uyarısı geldi.

Yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Trakya kesimi ile İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Bilecik, Güney ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Çorum çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığının ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor. Sıcaklıklar yağış alan yerlerde yer yer mevsim normallerinin altına düşecek.

# istanbul # istanbul hava durumu # uyarı # meteoroloji # sağanak # Hava durumu # hava sıcaklığı # sıcaklık # sağanak uyarısı # kocaeli hava durumu # sakarya hava durumu # cuma hava durumu # Perşembe hava durumu # meteoroloji sağanak # meteoroloji sağanak hava durumu # hava durumu sağanak # trakya hava durumu