Ali geçmişle yüzleşiyor! Mucize Doktor 27. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı izle…

FOX TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 19 Mart Perşembe akşamı 27. bölümü ile ekranlara geldi. Ali, babasıyla yeniden karşılaşır ve geçmiş travmaları tekrar aklına gelir. Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı izle... Mucize Doktor'un son bölümünde neler yaşandı?

Ali geçmişle yüzleşiyor! Mucize Doktor 27. bölümde neler yaşandı? Mucize Doktor 28. bölüm fragmanı izle…

Reyting rekortmeni farkındalık dizisi Mucize Doktor, Berhayat Hastanesi'nde yaşanan heyecanlı konuları ele alıyor.

Mucize Doktor'un yayınlanan son bölümünde; Damla, Nazlı'nın üzerine gitmeye devam eder fakat sinir bozucu olduğu halde Nazlı’ya Ali’ye gitme konusunda yardım eder. Fakat Damla’nın aklında başka bir şey mi vardır kimse emin olamaz… Damla’nın yardım ettiği Nazlı kalbindeki iyiliği ona karşı da ortaya çıkarır.

Damla ve Nazlı dost olmaya birbirlerini kalplerini açmayla başlamıştır. Nazlı aslında Damla’nın yumuşacık bir kalbi olduğunu fark eder.

Ali ise babasıyla karşılaşmasının etkisini üzerinden atamaz. Babası, Berhayat Hastanesi’ne yatmıştır. Bu Ali’yi çok büyük bir uçuruma sürükler. Geçmiş travmaları gün yüzüne çıkar. Babasının abisinin cenazesinden kendini ‘Katil’ diye tanımlaması Ali’nin hiç unutamadığı en kötü anısıdır.

Abisi Ahmet’in ölümünün ardından babası onu defalarca kovmuş annesi ise sahip çıkmamıştır. Ali annesini ilk gördüğünde ‘Neden bıraktın beni?’ sorusunu sorar. Annesi ise bu buluşmada vicdan azabına boğulur. Ama Ali’den babasıyla konuşmasını ister ve babasının öleceğini söyler.

Bu sırada Ali’nin babası da Adil Hoca’dan Ali’yle konuşmasını ister. Az ömrü kalan baba, Ali’yle son kez konuşmak istemektedir.

Ali ise bundan korkmaktadır. Beliz, Adil Hoca ve Ferman bu süreçte hep Ali’nin yanındadır. Ali ise ilk olarak babasının oda kapısında ona içini döker. Daha sonra ise cesaretini toplar ve odasına girer. Annesi ve babası onu güleryüzle karşılar fakat babası herkesi ters köşeye yatırmıştır.

Ali’yi görünce yeniden terör estirir ve Ali’yi acılara boğar.

MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor # Ali # babası