Denizlispor'da seferberlik

PTT 1'inci Lig'de sezonun en önemli maçlarından birinde pazar günü düşme hattındaki rakibi Manisaspor'u ağırlayacak Denizlispor'da yönetim, tribünleri doldurmak için kolları sıvadı. Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, zorlu randevunun bilet fiyatlarını 1 TL olarak açıkladı.

Denizlispor'da seferberlik

Yeşil siyahlı taraftarlar Passolig kartlarını gişelerden ücretsiz alabileceği gibi yönetim, yasak olmasına rağmen maça geleceklerin 1 TL'lik bilet ücretini de karşılayacak.

Manisasporlu taraftarlara kale arkasında 850 kişilik yer ayıran Denizlispor yönetimi, misafir seyirci bilet fiyatını 50 TL olarak belirledi. Galibiyet priminin 10'ar bin TL olduğunu açıklayan Başkan Kıbrıslıoğlu, "Ayrıca, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının galibiyet primi ile maç başı ödemelerini Manisaspor derbisi öncesi yapacağız. Manisaspor karşılaşmasında Atatürk Stadı'nı tıklım tıklım doldurmayı planlıyoruz. Taraftarımızın desteğiyle kazanıp ligde kalacağız" diye konuştu.

TALİMATTA YASAK

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Müsabaka Talimatı'na göre misafir seyircilere, aynı seyir kalitesindeki yerler için ev sahibi seyircilere uygulanan bilet fiyatından farklı bir bilet fiyatı uygulanması yasak. Ligde iki hafta önce kendi taraftarına biletleri usulsüz şekilde ücretsiz dağıtarak Manisasporlular için bilet fiyatlarını 500 TL olarak belirleyen Bucaspor, PFDK'dan 52 bin TL ceza aldı.

Ferah IŞIK/DENİZLİ,(DHA)

# spor # Lig # maç # PTT # manisaspor # denizlispor # kulüp