Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

Medipol Başakşehir'in, Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getireceği isim kesinleşti. Turuncu-lacivertliler, Emre Belözoğlu ile anlaşmaya vardı.

Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

Süper Lig'de zor günler geçiren Medipol Başakşehir'de Aykut Kocaman'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan isim belli oldu.

İstanbul ekibinde, teknik direktörlük görevine Emre Belözoğlu getirildi. Turuncu-lacivertli kulüpten konuyla ilgili bir de açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Emre Belözoğlu ile anlaşmaya varmıştır. Başkanımız Göksel Gümüşdağ ve Emre Belözoğlu'nun katılacağı imza töreni, yarın saat 15.00'te stadımızdaki basın toplantı odasında gerçekleştirilecektir. Saat 17.00'de yapacağımız antrenmanın ilk yarım saatlik bölümü basına açık olacaktır." ifadeleri kullanıldı.

İstanbul ekibi, teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını dün ayırmıştı.

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-1 mağlup olan Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman görevi bıraktığını duyurmuştu.

Emre Belözoğlu, futbolcu olarak 2015-2019 yılları arasında Başakşehir forması giymişti.

# futbol # başakşehir # son dakika # süper lig # istifa # teknik direktör # Göksel Gümüşdağ # aykut kocaman # Emre Belözoğlu