İstanbul'da metro hattında yangın

İstanbul'da Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında yangın çıktı. Yenimahalle durağındaki trafoda çıkan yangın sonucu seferlerde bir süre aksaklık yaşandı.

İstanbul'da metro hattında yangın

İstanbul'da M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattının, Yenimahalle istasyonundaki elektrik trafosunda yangın çıktı. Sabah saatlerindeki yangına itfaiye müdahale ederken, seferler durdu.

Sabah saatlerinde işlerine gitmek isteyen vatandaşlar, seferin yapılamaması nedeniyle Yenimahalle durağında yoğunluk oluşturdu.

Yangın itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu söndürüldü.

Metro seferleri, bir süre Mecidiyeköy-Yenimahalle ve Mahmutbey-Oruç Reis istasyonları arasında yapılırken, Yenimahalle-Tekstilkent istasyonları arasında ise İETT otobüsleriyle ücretsiz ring seferleri gerçekleştirildi.

Metro İstanbul'dan yapılan duyuruda, "M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattında geçici bir süre için seferlerimiz Mecidiyeköy-Yenimahalle ve Mahmutbey- Oruç Reis istasyonları arasında yapılmaktadır." denildi.

Ekiplerin çalışmalarının tamamlanmasının ardından metro hattındaki seferler normale dönü.

# istanbul # itfaiye # yenimahalle # mecidiyeköy # mahmutbey # istanbul yangın # Oruç Reis # istanbul metro # tekstilkent # Metro yangın # Mecidiyeköy Mahmutbey metro hattı # M7 Mecidiyeköy Mahmutbey