Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin 6.'sı İstanbul'da yapıldı

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Türkiye İş Ahlakı Zirvesi İstanbul'da yapıldı. İş dünyasından önemli isimleri ağırlayan zirvede iş ahlakı konusunda duyarlılığı artırmanın önemine dikkat çekildi.

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi'nin 6.'sı İstanbul'da yapıldı

Türkiye İş Ahlakı Zirvesi, ‘Zor zamanda iş ahlakının önemi’ temasıyla İstanbul’da yapıldı.

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen zirve, Türkiye’de iş ahlakını kamuoyunun, devlet kurum ve kuruluşlarının, iş dünyasının ve STK’ların gündemine taşımayı; İş ahlakı konusunda duyarlılık artışı sağlamayı amaçlıyor.

Zirveye, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle, LC Waikiki Grubu CEO'su Mustafa Küçük, Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Tuncer'in yanı sıra Türkiye Halk Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Süleyman Özdil, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı konuşmacı olarak katıldı.

Zirvede konuşan TİM Başkanı İsmail Gülle, zor zamanda iş ahlakının önemine vurgu yaptı.

Oturumlar şeklinde düzenlenen zirvede zor zamanda zora düşüren ve zor zamanda zorluklardan çıkışları sağlayan örnekler anlatildi.

LC Waikiki CEO'su Mustafa Küçük işi hakkıyla, doğru ve kaliteli yapmanın önemine dikkat çekti.

Eyüp Sabri Tuncer Kozmetik Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin Tuncer'de salgın sürecindeki zorluklara dikkat çekti ve dayanışma vurgusu yaptı.

MÜSIAD Baskani Mahmut Asmalı ve Halkbank Yönetim Kurulu Baskani Recep Süleyman Özdil de zirvede konuştu. Özdil, iş ahlakının, ahlakın bütünlüğü içinde insanın ahlaki değerlerle ayakta durması ve bunu destekleyecek kurumların güçlendirilmesi ile güçlü hale gelebileceğini vurguladı.

Oturumların ardından zirve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

# istanbul # halkbank # müsiad # Türkiye İhracatçılar Meclisi # Türkiye Halk Bankası