Vatan Partisi: Milleti bölmeyi hedefleyen hain saldırı hedefine ulaşamayacak

Vatan Partisi: Milleti bölmeyi hedefleyen hain saldırı hedefine ulaşamayacak

Vatan Partisi Genel Sekreteri Osman Yılmaz bugün 01 Ocak 2017 İstanbul’da bir eğlence kulübünde yapılan terör saldırısı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Yılmaz, açıklamasında teröre karşı çözüm için devletçe ve milletçe milli seferberliğin şart olduğunu vurgulayarak “İstanbul’da yapılan terör saldırısı milletimizi daha da birleştirmiştir, bağımsız Türkiye mücadelemizi perçinlemiştir.” diyerek sözlerine şöyle devam etti;

2017’nin ilk saatlerinde İstanbul Ortaköy’de gerçekleşen terör saldırısında 39 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 65 vatandaşımızda yaralanmıştır. Bu hain saldırıyı kınıyoruz. Milletimizin başı sağolsun.

Bu saldırı Türkiye olarak yürüttüğümüz Vatan Savaşını hedef almıştır. Saldırının hedefi Türkiye’nin bağımsızlık, kardeşlik, üretim, aydınlanma ve barışa yönelen ufkudur. Türkiye’nin bölücü ve gerici teröre karşı mücadelesini, kökünü kazıma kararlılığını hedef almıştır.

Saldırı sonrası yapılan değerlendirme ve yorumlarda milletimizin birliğine zarar verecek ifadelerden kaçınmak gerekmektedir. Başta hükümet yetkilileri olmak üzere vatan savaşımızın başarısının garantisi olan devletçe ve milletçe seferberliğimizi zaafa uğratacak açıklamalardan kaçınmalıdırlar. İç cephemizi zaafa uğratan uygulamalara, açıklamalara tartışmalara derhal son verilmelidir.

Bu saldırı Türkiye’de ve bölgemizde kaybeden ABD’nin zavallı girişimleridir ve amacına ulaşamayacaktır. Türkiye Avrasya’daki onurlu yerini alacaktır.

Bütün milletimizi, siyasal partileri, sendikaları ve kitle örgütlerini Türkiye Cephesinde birleşmeye çağırıyoruz. Devlet, vatan ve millet bütünlüğü her türlü sınıf, topluluk ve kişi çıkarının üstünde, bütün milletimizin meselesidir.

Vatan Partisi olarak bütün milletimizi Türkiye Cephesinde sımsıkı birleştirmek görevimizi yerine getirme kararındayız.

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # reina # İSTANBUL SALDIRI # osman yılmaz