Sivasspor'da hedef liderlik

- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: - "İnşallah devre arasına kadar böyle devam eder ve liderliği yakalarız. Takımımızı tebrik ediyorum"

Sivasspor'da hedef liderlik

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ilk yarı bitimine kadar lider olmayı hedeflediklerini belirtti.

Otyakmaz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligin 11. haftasında Ümraniyespor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin Sivasspor üzerinde soğuk duş etkisi yaptığını aktardı.

Aldıkları mağlubiyetin takımın kendine gelmesini sağladığını kaydeden Otyakmaz, "Daha sonra, yapılan toplantılar, takımın kenetlenmesi ve ideal 11'imizi bulmamız, 3 haftada 9 puanlık periyota soktu bizi. İnşallah devre arasına kadar böyle devam eder ve liderliği yakalarız. Takımımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kulandı.

İç saha maçlarında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Taraftarsız olmuyor. Eskişehirspor, Göztepe gibi takımlar iç sahada taraftarlarıyla kurdukları baskıyla maçlarını kazanabiliyor. Bizim yeni stadımız 27 bin 500 kişilik olmasına rağmen 3 bin taraftar kitlesine oynuyoruz. Bu bizim gibi büyük hedefleri olan takıma yakışmıyor. Bütün taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz. Onların da katkılarıyla ilk yarıyı lider bitirip takviyelerle birlikte şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz."

# futbol # TFF 1. Lig # sivasspor # Mecnun Otyakmaz