Kılıçdaroğlu, F-Tipi'ne operasyonu değerlendirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, F tipine yönelik operasyonu değerlendirdi. Silahlı terör örgütü kurmak suçlamasıyla ilgli konuşan Kılıçdaroğlu, "Bu yolsuzluk operasyonudur. Bakalım hangi silahlı örgütmüş, silahlarını göreceğiz" dedi. Kılıçdaroğlu, Şişli krizini de farklı bir şekilde çözeceğini söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, F tipine yönelik operasyonu, "yolsuzluk operasyonu" olarak tanımladı. Haber Türk'e konuşan Kılıçdaroğlu'na, Ekrem Dumanlı ve Hidayet Karaca hakkındaki silahlı terör örgütü kurmak suçlamları soruldu. CHP Lideri, "Medyaya yapılan operasyonlar kimseye itibar kazandırmadı. Bakalım hangi silahlı örgütmüş silahları göreceğiz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, Şebi Arus töreniyla ilgili tepkiliydi. "Mevlana'nın ruhu hiç bu kadar incinmemişti" diyen Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasını siyasi bulduğunu, Diyanet İşleri Başkanı Görmez'in konuşmasını da yadırgadığını söyledi.

Kılıçdaroğlu'na, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Mustafa Sarıgül arasındaki gerilim de soruldu. Kılıçdaroğlu, "Şişli konusunu ben farklı çözeceğim. Nasıl olduğunu şu aşamada söyleyemem ama yakında çözünce görürsünüz" diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

# cemaat # habertürk # CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu # Mustafa Sarıgül # şişli # f-tipi # ekrem dumanlı # yolsuzluk operasyonu # emir sarıgül # paralel yapı # hayri inönü # Hidayet Karaca