Ali'ye yeni bir rakip çıkıyor! Mucize Doktor 24. bölümde neler oluyor? Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı izle...

Mucize Doktor dizisinde dün hastaneye gelen bir mahkum tüm hastanede paniğe neden olur. Ali ile Ferman zor anlar yaşar. Mucize Doktor 24. bölümde neler oldu? Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı izle...

Ali'ye yeni bir rakip çıkıyor! Mucize Doktor 24. bölümde neler oluyor? Mucize Doktor 25. bölüm fragmanı izle...

Perşembe günlerinin bir numaralı dizisi Mucize Doktor'da dün; Ali ve Nazlı artık ilişkilerine bir ad koyar. Ve ilişkilerine kurallar belirler.

Bir hastaya karaciğer gerekince donör bir mahkum oluyor. Eski tetikçi mahkumun tek amacının kaçmak olduğu düşünülse de hastayı kurtarmak için tek şans mahkumun getirilmesi oluyor.

Sorgulardan sonra mahkumun tek amacının artık iyi bir insan olmak istemesi olduğu anlaşılıyor. Ameliyata alınan mahkumun ilaca alerjisi çıkıyor ve karaciğeri alınamıyor. Bunun üzerine mahkum çıldırıyor.

Ali'yi rehin alan mahkum herkese panik havası yaşatıyor. Sonunda Ali'yi bırakan mahkum herkese derin bir nefes aldırıyor.

Nazlı ile Ali ise ilişkilerinin güzel gitmesi için elinden geleni yapıyor. Güzel bir buluşma yaşayan çift, romantik anlarda baş başa kalıyor.

Beliz ise Kıvılcım'ın son hamlesine çıldırıyor. Kıvılcım'ın, kendi ölen babasından hamile kaldığını duyan Beliz çılgına dönüyor. Kıvılcım'ın tek amacı ise hastanenin yeni bir varisi olması oluyor.

MUCİZE DOKTOR 25. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Mucize Doktor # Mucize Doktor 24. bölüm