İlay ve İrfan basıldı! Babil 9. bölümde neler oldu? Babil 10. bölüm fragmanı izle…

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil 9. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. İrfan oğlunu kurtarmak için her şeyi yaparken sonunda Deniz’i ameliyat ettirdi! Babil 9. bölüm özeti… Babil 10. bölüm fragmanı… Saadet Zinciri, İrfan’ın ayağına dolanacak!

İlay ve İrfan basıldı! Babil 9. bölümde neler oldu? Babil 10. bölüm fragmanı izle…

Babil’in dün akşam yayınlanan bölümünde; İrfan ve Eda, hastane koridorunda evlatlarını beklerken hayatlarının en zor sınavını veriyor. Deniz’in ameliyatından sonra İrfan’ın Süleyman’a verdiği ödeme sözünü tutması gerek. Fakat işler Hakan’ın da dahil olmasıyla daha da sarpa sarıyor. Süleyman, hiçbir koşulda insafının olmadığını göstermek için İrfan ve Egemen’e sağlam bir gözdağı veriyor.

Ayşe ise Süleyman’a dair daha fazla bilgi edinebilmek için Hakan’la yakınlaşmak zorunda kalıyor.

İlay’ın yardımcısı Demet, İlay’a sadakati arttıkça yaptığı ihanetten dolayı çok vicdan azabı duyar. Bunun üzerine İlay’a gidip Kudret’in kendisine yaptırdıklarını anlatır. İlay ise Kudret’in yardımcısına tuzak kurarak Süleyman’a her şeyi anlattırtır. Kudret’in İlay’a düzenlediği kumpası öğrenen Süleyman, Kudret’le yüzleşiyor. Fakat İlay’ı kaybetme aşamasına geliyor.

Deniz sağlığına kavuşurken İrfan’da Eda’dan boşanmaya karar veriyor. Eda bu belgeleri ele geçirince çıldırıyor ve ilk olarak İlay’ın kapısına dayanıyor!

BABİL 10. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Süleyman # Babil fragman # Babil izle