ABD'de askerlerden Biden'a bildiri

ABD'de 124 emekli amiral ve general, Başkan Joe Biden'a karşı bildiri yayımladı. Seçimlere hile karıştırıldığını söyleyen askerler Biden'ın diktatörlüğe doğru ilerlediğini kaydetti. Çin ve İran'ın hedef alındığı bildiride İsrail'e desteğin artması gerektiği belirtildi.

ABD'de askerlerden Biden'a bildiri

ABD'de 124 emekli amiral ve general bir bildiriye imza attı. ABD Başkanı Joe Biden'ın ulusal güvenliği tehdit ettiği belirtildi. Biden'a karşı sert ifadeler kullanıldı.

Emekli amiral ve generaller seçimlere hile karıştırıldığını, Joe Biden'ın "Marksist diktatörlüğe" doğru ilerlendiğini ifade etti.

Bildiride, politikalara yönelik sert eleştiriler sıralandı. Biden yönetimi, Demokrat Kongre ve mevcut yönetim altında ülkemiz, 'sosyalizm ve marksist bir tiranlık' hükümetine doğru sert bir sola dönüş yaptı sözleriyle eleştirildi.

ÇİN VE İRAN HEDEF ALINDI, İSRAİL'E DESTEK İSTENDİ

Emekli askerler Çin ve İran'a daha sert davranılmasını İsrail'e ise desteğin artmasını istedi.

- Çin, ABD için en büyük dış tehdittir. Dünya hakimiyet hedeflerini engellemek ve Amerika’nın çıkarlarını korumak için daha fazla yaptırım ve kısıtlama uygulamalıyız. Çin-İran anlaşmasına direnmeli ve İran Nükleer Anlaşmasını desteklememeliyiz. Ek olarak, Ortadoğu barış girişimleri, Abraham Anlaşmaları ve İsrail'e destek devam etmelidir.

ABD'Lİ ASKERLERDEN VATANDAŞLARINA ÇAĞRI

İmzacı generaller tüm Amerikan vatandaşlarına, Amerika'yı ve Anayasal Cumhuriyeti kurtarmak için harekete geçme çağrısı da yaptı.

Bildirinin Ek Ulusal Güvenlik Sorunları ve Eylemler başlıklı bölümü de öne çıktı.

Bildiride geniş çaplı kapanma ve kilitlenmelerin, iş yerlerinin kapatılması gibi uygulamaların temel haklara saldırı olduğu ve bunu eleştiren yazılı ve sözlü ifadelerin sansürlendiği vurgulandı.

- Açık sınırlar; insan ticareti, uyuşturucu kartelleri ve terörist girişleri, ile sağlık risklerini kolaylaştırarak insani krizleri artırır ve ulusal güvenliği tehlikeye atar. Sınır kontrolleri yeniden tesis edilmeli ve duvarın inşasına devam edilmeli. Egemen ulusların kontrollü sınırları olmalıdır.

# abd # iran # israil # çin # abd çin # joe biden # ABD İran # ABD Başkanı Joe Biden # ABD İsrail # emekli amiral # amiral bildiri # ABD asker # emekli amiral bildiri # Biden yönetimi # ABD amiral bildiri