Benzinde indirim haberi: Benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzine indirim geldi

Benzinden bu kez indirim haberi geldi. Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 25 kuruş indirim yapıldı. İndirim pompa fiyatlarına da yansıyacak.

Benzinde indirim haberi: Benzin fiyatları ne kadar oldu? Benzine indirim geldi

Son dönemde peş peşe zam açıklamalarının geldiği benzinden bu kez indirim haberi geldi.

Benzinin litre fiyatına 25 kuruş indirim yapıldı. İndirimin bu gece yarısından itibaren geçerli olacak ve pompa fiyatlarına yansıyacak.

İndirim ile birlikte benzinin litresi İstanbul'da 8,67'den 8,42 liraya, İzmir'de 8,75'ten 8,50 liraya, Ankara'da ise 8,74'ten 8,49 liraya inecek.

Son 10 günde benzinin litresine 1 liranın üzerinde artış yapılmıştı. Bu zamların 86 kuruşluk kısmı pompaya yansırken, 23 kuruş eşel mobilden karşılanmıştı.

# Benzin zam # benzin zammı # benzin izmir # benzin ankara # benzin indirim # benzin fiyatı # benzin fiyatı istanbul # benzine indirim # benzin litre fiyatı # benzin istasyonu # benzin fiyatları istanbul # benzin ayarı nasıl yapılır # benzin fiyatları # benzin haberleri # benzin çeşitleri # benzin dizel fiyat # benzin dizel fiyat istanbul # benzin deposu # benzin dizel farkı # benzin dizel # benzin dizel fiyat farkı # benzin fiyatı ne kadar # benzin gaz fiyatları # benzin kaç tl # benzin kaç tl istanbul # benzin kaç tl oldu # benzin litre