Eda neyi öğrendi? Babil 9. bölüm fragmanı izle... Babil 8. bölümde neler oldu?

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen Babil dizisinde neler yaşandı? Babil 9. bölüm fragmanı izle... Babil 8. bölüm özeti... Deniz yaşayacak mı?

Eda neyi öğrendi? Babil 9. bölüm fragmanı izle... Babil 8. bölümde neler oldu?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Babil'de dün akşam; Deniz’in ameliyatına saatler kala; Doktor Tahsin, Hakan’ın elinde tutsaktır. Deniz’in kaderi Hakan’ın elindeyken İrfan, oğlunun hayatını kurtarmak için Hakan'ın isteklerini yapar ve bir itiraf videosu çekilmesine izin vererek kendi ipini kendi çeker.

İrfan, artık İlay'ın yaptığı tüm fedakarlıkların farkına varır. İlay, İrfan'a verdiği değeri bir kez daha göstermiştir. İrfan'ın ağzından çıkan bir 'Teşekkür ederim' İlay'ı mutlu etmeye yetmiştir.

Ayşe, Süleyman’ın karanlık işlerini öğrenmenin peşinde tehlikeli bir yola girmişken bir yandan da Babil’de sorunlar devam eder. Egemen’in İrfan’dan habersiz Babil’e yönlendirdiği yatırımcılar Egemen’i nasıl bir sorun yumağının içine itecek. İrfan ve Egemen’in dostluğu, güven sınavından geçebilecek mi? Oğlunun hayatıyla sınanan İrfan, nasıl bir yola girecek?

BABİL 9. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Ayşe # Babil # irfan