Bakan Çelik'ten Şanlıurfaspor'a destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ziyaret ettiği Şanlıurfaspor kampında futbolculara Samsunspor maçı öncesi moral verdi.

Bakan Çelik'ten Şanlıurfaspor'a destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik BakanıFaruk Çelik, ziyaret ettiği Şanlıurfaspor kampında futbolculara Samsunspor maçı öncesi moral verdi.

Yarın oynanacak Şanlıurfaspor-Samsunspor maçı öncesi GAP Vadisi Şanlıurfaspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, futbolcular ile toplantı yapan Bakan Çelik'i Kulüp İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Kemal Süt ve teknik direktör Osman Özköylü karşıladı.

Bakan Çelik'in yanı sıra, ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Emin Önen, Halil Özcan, Mehmet Akyürek de yer aldı.

Tesise gelişte futbolcularla tokalaşan Bakan Çelik, genç futbolcu Kubilay Sönmez ile yakından ilgilendi. Kubilay ile bir süre baş başa sohbet eden Bakan Çelik, ardından toplantı salonuna geçti.

Futbolcular ile toplantı yapan Bakan Çelik, yarın oynanacak maç için başarılar dileyerek, "Ben Bursaspor'u tutuyorum ama bu sezon hiç maçını izleyemedim. Ama Şanlıurfaspor'un da hiç bir maçını kaçırmadım. Belki bu sezon sizlerle pek fazla bir arada olamadık ama ben sürekli her maçını izledim. Hatta Bakanlar Kurulu toplantısında bile Şanlıurfaspor'un maçını izledim. Osman Hoca geldikten sonra daha derli toplu bir takım olduğu görülüyor. Son maçlarda oynanan futbol hepimizi sevindiriyor. İnşallah böyle devam ederek mutlu sona ulaşırız" dedi.

İHA

# Faruk Çelik # samsunspor # Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı # Şanlıurfaspor # moral