Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi

İstanbul'da sabah trafiğine intihar girişimi ve şüpheli paket de eklenince İstanbullular yolda kaldı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu trafikte sürücüler zor anlar yaşadı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde intihar girişimi

İstanbul'da sabah trafiğine intihar girişimi ve şüpheli paket eklenince yurttaşlar haftanın son iş gününde trafikte zor anlar yaşadı.

D-100 Karayolu Okmeydanı Mevkii'ndeki şüpheli paket nedeniyle yol bir süre Ankara istikametinde trafiğe kapatıldı. Bu nedenle D-100'de kilometrelerce uzayan trafik yoğunluğu oluştu.

Bomba imha uzmanları tarafından kontrollü bir şekilde patlatılan piknik tüpü ve pankartta bomba izine rastlanmadı. Patlamanın ardından D-100 karayolu Ankara istikameti yeniden açıldı.

Aynı dakikalarda Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde de intihar girişimi vardı. Köprünün Anadolu'dan Avrupa yakasına geçişinde korkuluklara çıkan bir kişi intihar girişiminde bulundu.

Polis bu kişiyi ikna etmeye çalışırken köprüde uzun süre trafik yoğunluğu oluştu. Trafik, intihar teşebbüsünde bulunan kişinin ikna edilmesinin ardından tekrar normale döndü.

ulusalkanal.com.tr

# Fatih Sultan Mehmet Köprüsü # intihar girimi