Milli Takım'ın rakibi İsviçre: Tek yol galibiyet

A Milli Futbol Takımı, EURO 2020 A Grubu üçüncü ve son maçında İsviçre ile karşı karşıya gelecek. "Bizim Çocuklar"ın son 16'ya yükselmek için galibiyetten başka şansı bulunmuyor.

Milli Takım'ın rakibi İsviçre: Tek yol galibiyet

"Bizim Çocuklar"ın tek şansı galibiyet. Umut en iyi üçüncü olabilmek.

A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası A Grubu üçüncü ve son maçında İsviçre ile karşı karşıya gelecek.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Sloven hakem Slavko Vincic düdük çalacak.

Bakü Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmayı 32 bin taraftarın tribünden izlemesi bekleniyor.

A Grubu'nda günün diğer maçında ise İtalya ile Galler, Roma Olimpiyat Stadı'nda mücadele edecek.

A Milli Takım'ın son 16 turuna yükselme iddiasını sürdürmesi için kazanmaktan başka şansı bulunmuyor. Beraberlik ve yenilgi halinde ise ay-yıldızlı ekip şampiyonaya veda edecek.

Grupta son maçlar öncesinde İtalya 6 puanla lider durumda bulunurken, Galler 4 puanla ikinci ve İsviçre ise 1 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Türkiye'nin ise puanı bulunmuyor.

Ay-yıldızlı ekip, İsviçre maçını kazanarak grubunu üçüncü sırada tamamlamayı ve en iyi üçüncüler arasına girerek son 16 turuna kalmayı hedefliyor. Altı gruptan dört üçüncünün bir üst tura yükseleceği şampiyonada, Türkiye'nin galibiyeti halinde, diğer gruplarda alınacak sonuçlar, ay-yıldızlı ekibin yoluna devam edip etmeyeceğini belirleyecek.

# şenol güneş # 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası # EURO 2020 # italya # burak yılmaz # milli takım # Bakü # A Milli Takım # galler # Cengiz Ünder # Bizim Çocuklar # galibiyet # hakan calhanoğlu # sans # Türkiye İsviçre # Çağlar Söyüncü # Merih Demiral # EURO 2020 A Grubu # Bizim Çocuklar Milli Takım # Türkiye İsviçre maçı # Bakü Olimpiyat Stadı