Beşiktaş'taki otobüs kazasında karar çıktı

İstanbul Beşiktaş'ta durakta bekleyenlere çarparak 1 kişinin ölümüne ve 14 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiası ile yargılanan Özel Halk Şoförü Necdet Karakuş hakkında karar çıktı. Ölümüne sebep olduğu kişi İçin müebbet, yaralananlar için ise toplam 134 yıl ceza aldı.

Beşiktaş'taki otobüs kazasında karar çıktı

Olay 3 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta bir otobüs durağında oldu.

1 kişinin ölümüne 14 kişinin yaralanmasına neden olan otobüs şoförü sanık Necdet Karakuş'un yargılandığı dava karara bağlandı.

İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Necdet Karakuş getirildi.

Mahkeme sanık Necdet Karakuş'a ölümüne neden olduğu 1 kişiye karşı 'Kasten öldürme' suçundan müebbet hapis, yaralanmasına neden olduğu 14 mağdura karşı 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ise toplam 134 yıl hapis cezası verdi.

Sanık Karakuş savunmasında, ''affedilmek istiyorum'' dedi.

4 Kasım 2019'da tutuklanan sanık Karakuş polise ve sorgu hakimliğine verdiği ifadesinde, olaydan önceki gece uyuşturucu madde kullandığını, olay sırasında frene basıp basmadığını hatırlamadığını, otobüsün kameralarını bilerek ve isteyerek bozduğunu söylediği belirtmişti.

Ayrıca Sanık Karakuş bu ifadesinde otobüsü kasti olarak kalabalığın üzerine sürdüğünü söylediği de iddianamede yer almıştı.

# beşiktaş # istanbul beşiktaş # Otobüs Kazası # kaza anı # Necdet Karakuş