Hizmetçiler dizisinin yayın tarihi belli oldu! Hizmetçiler'in kadrosunda kimler var? Hizmetçiler hangi dizinin uyarlaması...

Kanal D'de yayınlanacak olan Hizmetçiler dizisinin tüm ayrıntıları belli oldu. Dizinin ilk fragmanı ise izleyiciye sunuldu. Hizmetçiler ilk fragmanı yayınlandı! Hizmetçiler'in kadrosunda kimler var? Hizmetçiler hangi dizinin uyarlaması?

Hizmetçiler dizisinin yayın tarihi belli oldu! Hizmetçiler'in kadrosunda kimler var? Hizmetçiler hangi dizinin uyarlaması...

Fabrika Yapım imzalı, yeni dizinin yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu oturuyor. Senaryosunu ise Makbule Kosif, Meksika yapımı "Ellas son La Alegria Del Hogar" adlı diziden uyarlıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda genç ve ünlü yetenekler bulunuyor. Dizi dram-entrika türünde olacak ve entrikalarıyla ünlü Meksika dizisinden uyarlandığı izleyenler tarafından hissedilecek. Dizi Meksika ve ABD'de yoğun ilgi görmüştü.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir’in rol aldığı Hizmetçiler, İstanbul'da lüks bir sitede çalışan birbirinden farklı dört hizmetçinin ev sahipleriyle aralarında yaşanan ilişkileri ve bu ilişki ağıyla çevrelenmiş gizemli olayları konu alıyor.

Dizi Kanal D ekranlarında, 7 Mart Cumartesi günü ilk kez seyirciler ile buluşacak.

TANITIM FRAGMANI

HİZMETÇİLER OYUNCU KADROSU

Deniz Baysal(Ela), Algı Eke(Atiye), Selen Domaç(Hacer), Aleyna Solaker(Çiçek), Yiğit Kirazcı(Aras Atahanlı), Seçkin Özdemir(Yiğit), Ayşenil Şamlıoğlu(Nimet), Gamze Karaduman(Demet), Nilay Erdönmez(Gülseren), Servet Pandur(Belkıs), Cansu Fırıncı(Yaşar), Emrah Akkuş(Armağan), Hazal Benli (Aslı), Neslihan Arslan(Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Özer Arslan (Osman)

ulusal.com.tr

# Hizmetçiler # Gamze Karaduman # Deniz Baysal # Yiğit Kirazcı # Ayşenil Şamlıoğlu # Algı Eke # Hazal Benli