İstanbul'da Şehir Hatları vapur seferleri iptal oldu: Peki seferler ne zaman normale dönecek?

İstanbul'da Şehir Hatları seferleri "2. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı" nedeniyle iptal oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar özel bir vapur işletmecisi olan Turyol'un önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul'da Şehir Hatları vapur seferleri iptal oldu: Peki seferler ne zaman normale dönecek?

Haber: Şeyma Yılmaz

İstanbul'da vatandaşlar, Şehir Hatları seferlerinin "2. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı"ndan dolayı iptal olması sebebiyle özel bir vapur işletmecisi olan Turyol'a yöneldi.

Şehir Hatlarının internet sitesinde iptal olan seferler şu şekilde duyuruldu;

- Değerli yolcularımız,

İstanbul Liman Başkanlığı, "2. Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışı" nedeniyle 29 Ekim Cuma günü İstanbul Boğazı'nı 10:00 - 15:00 saatleri arasında Uluslararası deniz trafiğine ve yarışmanın yapılacağı parkuru ise yerel deniz trafiğine kapatmıştır. Bu sebeple aşağıda belirtilen hatlarımızdaki seferlerimiz belirtilen saat aralığında yapılamayacaktır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1- Boğaz Turları

2- Kabataş-Adalar Hattı

3- Beşiktaş-Adalar Hattı

4- Kadıköy-Karaköy-Eminönü

5- Üsküdar-Karaköy-Eminönü

6- Kadıköy-Beşiktaş

7- Haliç Hattı

8- Anadolukavağı-Üsküdar Hattı

9- Rumelikavağı-Eminönü Hattı

10- Kadıköy-Üsküdar-Ortaköy Hattı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ulaşımın ücretsiz olmasını fırsat bilen, güzel havanın tadını ve Cumhuriyet coşkusunu dışarıda kutlamak isteyen vatandaşlar vapurda yer bulmakta zorlandı.

Kadıköy- Karaköy Şehir Hatları'nın iptal edilmesi sebebiyle vatandaşlar, tek başına hizmet veren Turyol'un önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ilk etabı Boğaziçi'nde gerçekleştirilecek ''Cumhurbaşkanlığı 2.Uluslararası Yat Yarışlar'' 31 Ekim'de sona erecek.

Kadıköy İskelesi önünde uzun sıralar oluştu.

Vapurda neredeyse oturacak yer kalmadı.

# istanbul # 29 ekim # şehir hatları # 29 ekim cumhuriyet bayramı # vapur # vapur seferleri # yat yarışı