101. yılında aynı ruhla...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş ateşini yaktığı günün 101'inci yıldönümü tüm yurtta coşku ile kutlandı. Ankara'da öğretmenler, Atamızın en sevdiği danslardan "Zeybek" oynayarak öğrencilerini selamladı. Ardahan'da Kız Voleybol Takımı, 19 Mayıs'ı Nutuk okuyarak kutladı.

101. yılında aynı ruhla...

101'inci yılında 19 Mayıs coşkusu bir başka yaşandı... Kurtuluş ateşinin yakıldığı günün aynı ruhu, heyecanı ve gururuyla, Milli bayramımızı yan yana olamasak ta yürek yüreğe kutluyoruz.

Ankara'da kutlamalar için özel bir okulun öğretmenleri ve 6 bin öğrencisi, okulun portalından canlı bağlantıda bir araya geldi. Milli bayramlar okulun stadyumunda görkemli törenlerle kutlanıyordu. Öğretmenlerde salgın günlerinde öğrencilerine güzel bir sürpriz hazırladı.

Sosyal mesafe kurallarına uydular. Yüzlerine medikal maskeler taktılar. Öğretmenler, Atamızın sevdiği danslardan "Zeybek" oynadı. Okulun stadyumundan öğrencilerini selamladıkları görüntüler ekrana yansıdı.

Ardahan'da öğrenciler, 19 Mayıs'ı Nutuk'u okuyarak kutladı.

Göle ilçesinde de 22 kişilik 30 Eylül Orta Okulu Kız Voleybol takımı, evlerinde-bahçelerinde Nutuk'tan bölümler okudu. Bu anları da kaydettiler. Video klip hazırlayıp Türk Gençliğinin 19 Mayıs'ını kutladılar.

ulusal.com.tr

# Mustafa emal atatürk # 19 mayıs # nutuk