Karadeniz'de sel felaketi: Can kaybı 70'e yükseldi

Karadeniz'de yaşanan sel felaketiyle ilgili Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Kastamonu'da 60, Sinop'ta 9, Bartın'da 1 kişi olmak üzere toplam can kaybının 70'e çıktığı belirtildi.

Karadeniz'de sel felaketi: Can kaybı 70'e yükseldi

Batı Karadeniz'de meydana gelen ve özellikle Kastamonu, Sinop ve Bartın'ı etkileyen sel felaketinin bilançosu ağırlaşmaya devam ediyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), yürütülen arama kurtarma çalışmaları ve yaşanan toplam can kaybıyla ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Açıklamada, Kastamonu'da 60, Sinop'ta 9 , Bartın'da ise 1 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin tedavilerine hastanelerde devam edildiği belirtildi.

Sel afeti sonrası Bartın'ın Ulus ilçesinde 341, Kastamonu'da 1480, Sinop'un Ayancık ilçesi ve mahallelerinden ise 560 afetzedenin tahliye edildiği kaydedildi.

# son dakika haberleri # karadeniz # Bartın # bozkurt # sel # Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı # ayancık # hayatını kaybedenlerin sayısı # kastamonu sel # ulus # sel hayatını kaybedenlerin sayısı # sinop sel # afad açıklama # afad sel açıklama # selde kaç kişi öldü # sel can kaybı # kastamonu can kaybı # sinop can kaybı # bartın can kaybı # can kaybı sayısı