Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü Ulusal Kanal'da anlattı: ''Çiftçimizin kuraklığa dayanıklı tohum bulmasını sağlıyoruz''

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü Ulusal Kanal'da Yeni Ufuklar Programına konuk oldu. Gazeteci Şule Perinçek’in sorularını yanıtlayan Özlü, Tarım Bakanlığı'nın reform hedeflerini anlattı.

Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü Ulusal Kanal'da anlattı: ''Çiftçimizin kuraklığa dayanıklı tohum bulmasını sağlıyoruz''

Tarım ve Orman BakanlığıTarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü, tarımdaki gelişmelere ilişkin önemli değerlendirmeler yaptı.

Kovid-19 salgını her sektörü olduğu gibi tarımı da etkiledi. Tarım sektöründe meydana gelen sorunlar ve çözüm yolları Ulusal Kanal'da Şule Perinçek'in sunduğu Yeni Ufuklar programında ele alındı.

Özlü, küresel salgından etkilenen tarımın bir kez daha öneminin ortaya çıktığını belirtti. Kuraklığa karşı alınan tedbirleri açıkladı.

Verimli tarım arazilerinin kullanılması konusunda hassasiyete dikkat çeken Özlü, Tarım Bakanlığının hedeflerini paylaştı.

Hasan Özlü, nüfusun 20 binin altında olan kırsal yerleşim yerlerine ilişkin yapılan kanun değişikliğini anlattı.

# Kovid19 # ulusal kanal # çiftçi # tarım ve orman bakanlığı # ü # şule perinçek # tarım sektörü # yeni ufuklar # Tarım Reformu Genel Müdürü Hasan Özlü # Hasan Özlü # çiftçi kuraklık