Ahmet Hakan'dan HDP'li Gergerlioğlu'na Diyarbakır Anneleri yanıtı!

Ahmet Hakan, Hürriyet'teki bugünkü köşe yazısında HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nu ele aldı.

Ahmet Hakan'dan HDP'li Gergerlioğlu'na Diyarbakır Anneleri yanıtı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugünkü yazısında kendisine mesaj atan ve cevap alamadığı için sosyal medyada paylaşan HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'na tepki gösterdi.

"HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, benim 'çıplak arama' konusunda bir şeyler yazmamı istiyor. Sürekli. İnatla. Durmaksızın" diyen Ahmet Hakan taleplerini sıralayarak, "Diyarbakır’da HDP il binasının önünde aylardır oturma eylemi yapan ve evlatlarını PKK’dan talep eden Diyarbakır Anneleri’ni bir kerecik olsun ziyaret edebilir ve onların dertlerini dinleyebilir mi acaba? PKK’ya ait bir hücre evini andıran HDP’nin Esenyurt ilçe binasıyla ilgili olarak... 'Biz demokratik bir partiyiz. Silahlı örgütle bizim ne işimiz olur? Bu nasıl sivil demokrasi? Böyle parti mi olur?' diyebilir mi acaba?" değerlendirmesinde bulundu.

# pkk # açıklama # sosyal medya # hdp # gergerlioğlu # Ömer Faruk Gergerlioğlu # hürriyet # hürriyet gazetesi # diyarbakır anneleri # Ahmet Hakan # hdp milletvekili # hürriyet gazetesi yazarı